Hypoxi Dermologie / Vacumassage, is de beste lymfedrainage-techniek.

Het vacumassage toestel is de beste lymfedrainage-techniek en is gebaseerd op de natuurlijke geneeswijze met cupping massage, dit wordt al eeuwen gebruikt om het metabolisme en het zelfhelingsproces te activeren.

Voordelen van HypoHypoxi design your bodyxi dermolgie therapie?
  • vetverlies op de juiste plaats
  • beste lymfedrainage en vochtafrijving
  • maakt een eind aan cellulitis
  • stimuleert bloedcirculatie
  • milde training
  • sneller verlies van centimeters
  • voor elke leeftijd


Een goed gevormd figuur en een mooie strakke huid is de droom van veleHypoxi vaccumassage hypodermologie vrouwen. Nu, met de innovatie van Hypoxi, komt deze droom een stuk makkelijker uit. De Hypoxi Dermologie activeert het vet rond de probleemzones en transporteert afvalstoffen uit bind en vetweefsel. Hypoxi Dermologie geeft een verstevigde huid en een verbeterde stofwisseling. Dit helpt u naar een perfect figuur terwijl op een relaxe wijze zonder enige inspanning.

De Hypoxi Dermologie is gebaseerd op de natuurlijke geneeswijze met cupping massage, dit wordt al eeuwen gebruikt om het metabolisme en het zelfhelingsproces te activeren.Hypoxi heeft dit principe geadopteerd, ontwikkeld en verbeterd met de modernste technieken. In het Hypoxi Dermologie pak zitten 400 vacuümcellen verwerkt voor lage en hoge druk. De lage druk werkt als een cupping massage maar heeft twee belangrijke voordelen:

  • Minder druk op het bindweefsel en de bloedvaten.
  • Vacuüm werkt 100 keer langer op de huid.

De afwisseling tussen hoge en lage druk werkt als een ritmische massage en is net zo effectief als een lymfe drainage De lymfe drainage verwijdert gifstoffen uit het bind en vetweefsel.

Een constante wisseling tussen hoge en lage druk traint de huid door zuurstof en energierijk bloed in het weefsel te pompen. De huid past zich aan door steviger en strakker te worden. Daarnaast wordt de huidHypoxi vacumassage weg met cellulitis zachter, verhoogt de stofwisseling en worden gifstoffen afgevoerd, ook het vetweefsel op de probleemzones wordt geactiveerd.

Genieten van de Hypoxi Dermologie is de lekkerste manier om aan je lichaam te werken en gelijkertijd te relaxen: tijdens een sessie met de Hypoxi Dermologie , wordt elk deel van de huid rond de buik, heupen, billen en dijen heerlijk gemasseerd - honderd keer langer dan bij een manuele cupping massage.

Geen huidcontact
Hypoxi Dermologie is een therapie zonder inspanning. Je hebt geen speciale trainingskleding nodig aangezien je gewone sportkleding het huid contact met de Hypoxi Dermologie pak vermijd.

Prettig gevoel
Met Hypoxi Dermologie verbeterd je huid zonder inspanning en zonder zweten. Zachte druk samen met een milde huidtraining laten een prettig gevoel achter op de behandelde zones.Anne-Diego - CPB BVBA - Anselmostraat 64, 2018 Antwerpen, BelgiŽ - Tel: 03 237 53 18 - BTW: BE 0543 763 786 - info@annediego.be